Image
Top
Menu

Eyepath – Citygaming

Modulair City Game platform & iOS App

Event Masters kwam naar ons met de vraag om een stadspel te maken op iPad. Vooruitstrevend als ze zijn gebeurde dit in de begindagen van het hele mobile gebeuren. Na overleg en vaststellen van de doelen besloten we samen al snel om een game platform te maken.

Modulair systeem

De bedoeling werd om een server systeem te maken waarbij je nieuwe spellen kon aanmaken, nieuwe locaties kon selecteren, nieuwe pincoasters kon aanduiden en nieuwe opdrachten toekennen. Dat alles resulteert in een nieuw package, klaar om op je iPad te downloaden en te beginnen spelen. Uiteraard ook in een gesloten kring, met een vooraf bepaald aantal gebruikers en voldoende beveiliging.

Het resultaat wordt erg positief onthaald. Je kan bezienswaardigheden ontdekken, maar vooral ook een ander team uitdagen, boycotten en zelfs chatten met elkaar. Een game-master kan het hele spel volgen en vanop afstand besturen zodat de uitkomst altijd een positieve en persoonlijke sfeer achter laat.

Momenteel wordt Eyepath over heel Europa gespeeld met meer dan 100 steden en regio’s in de database. Verder heeft Event masters samenwerkingen in Azië waar ook basic versies van het spel gespeeld worden.

Klant

Event Masters

Tags

iPad, API, Symfony