Image
Top
Menu

11.11.11 – Charity Game

Applicatie voor het goede doel

11.11.11 bundelt de krachten van 60 organisaties en ongeveer 20.000 vrijwilligers in 330 lokale groepen. Elk jaar zetten zij zich in voor een specifiek goed doel. Dit jaar lag de focus op de klimaatveranderingen en het poolijs dat langzaamaan smelt.

Omdat wij dit goed doel wilden steunden, gingen we samen zitten met enkele studenten van het Syntra Animation Design departement. Zij hielpen ons met het design en de karakters in het spel, wij namen het development voor onze rekening.

Met de 11.11.11 Pinguin Race konden we gebruikers bewust maken van de problematiek en gelijk de kans geven een steentje bij te dragen. Het eerste level is gratis, de volgende levels kon men kopen en zo de 11.11.11 actie steunen.

penguin-presentation4

 

Het spel

In de game is de pinguin is op een missie. Het poolijs is al zo dun geworden dat hij dringend moet ingrijpen. Gebruikers moesten de vervuilers van het ijs slaan om zo punten te scoren en levens te sparen. Per level werd het ijs een stukje breder gemaakt (en werd ook een bijdrage aan 11.11.11 gedaan).

Klant

11.11.11

Tags

Games, iOs, Android, in-app purchase