Image
Top
Menu

Battle Of The Tables

Quiz event app

Event Masters creëert authentieke ervaringen en memorabele evenementen. Hun credo? Merken, bedrijven en mensen verenigen op een ludieke manier.

Wij werden uitgedaagd een uniek concept te bouwen waar teambuilding en quizzen hand in hand gaan. En zo werd Battle Of The Tables geboren. Battle of the Tables is een interactief dinnerconcept. Het omhelst digitale technologie door iPad tablets te integreren. De aanwezige gasten krijgen per tafel een aantal iPad’s ter beschikking, die gestuurd worden vanuit een centraal platform. Hiermee spelen ze tussen de gerechten door een spannende en ludieke quiz, boordevol multimedia (films, foto’s, …). De quiz kan volledig op maat gemaakt worden van de klant.

Interactieve quiz

Dit uitdagend project haalde weer het beste in ons boven. De iPad app wordt aangestuurd door een socket server. De vragen kunnen video, foto’s, multiple choice of zelfs fysieke acties tussen de teams bevatten. In dit concept spelen verschillende teams tegen elkaar en is er zelfs de mogelijkheid om een battle tussen 2 teams op te zetten waarbij de anderen een weddenschap kunnen plaatsen voor wie zij denken dat er gaat winnen.

 

Bij het bouwen van deze app lag de nadruk op duurzaamheid en moduleerbaarheid. De app kan bovendien eenvoudig uitgebreid worden naar andere toepassingen of evenementen. Ondertussen gaat deze game de hele wereld rond. Van Slovenië tot Japan tot Turkije, meer dan 34 landen maken er reeds gebruik van. Voor dezelfde klant hebben we ook Eyepath uitgerold, een innovatief en belevingsgerichte app die je op een interactieve wijze laat kennis maken met een stad.

Klant

Event Masters

Tags

iOs, Socketserver, Symfony