Image
Top
Menu

Chocoladefabriek – Drupal website

Real Estate website

In Tongeren staat de voormalige Chocoladefabriek. Een iconische reus met een eeuw geschiedenis op de teller. Om de toekomst te verzekeren krijgt het gebouw een herbestemming als woonproject. In het voorjaar van 2016 start de renovatie. In 2017 is de oplevering voorzien. De typische kenmerken van de Chocoladefabriek worden bewaard, van het grote glasraam tot de kleinste details van de trapleuning. De indeling en het gebruik van de ruimtes zijn afgestemd op het gebouw. Zo wordt de bestaande liftschacht in de toren behouden, gebruiken we de kelder als parkeerplek en bewaren we het innovatieve betonskelet zoals het nu is.

Wij zorgden voor een aantrekkelijke website met enkele nuttige tools zoals een functie om je eigen appartement samen te stellen of eens rond te kijken via de 360°-viewer.

ft387-p11-living_de_chocoladefabriek_cropped_webConfigurator

De woningen zijn in verschillende formules op te maken en worden via deze website kenbaar gemaakt. Je kan je woning samenstellen met behulp van de configurator en een kijkje nemen erin via de 3D modellen.

De communicatiecampagne die rond het geheel gevoerd wordt gebruikt deze website als basis voor het verspreiden van nieuws en mailings, het kenbaar maken van events en als image library voor alle visuele content.

choco

 

Klant

Connect iov. Jansen Real Estate

Tags

Drupal