Image
Top
Menu

Concertgebouw – Digital Signage

Digital Signage

In dit Euregioproject bestond de uitdaging erin om het Concertgebouw in Brugge, De Bijloke in Gent en het Scheldetheater in Terneuzen te voorzien van cross-venue promotie. Het komt er op neer dat de 3 huizen elkaars voorstellingen promoten en zo een breder aanbod bieden aan hun klanten. Nodeloos te zeggen dat de 3 huizen erg verschillende databases en structuren hadden. Vandaar dat we een geconsolideerde 4e database opzetten.

We ontwikkelden ook voor hen de website, luisterkiosken, en de Crestron control via RS232 protocols om een video matrix en projectieschermen aan te sturen.

Een eigen out-of-the-box Digital Signage software, custom ontwikkelde modules, Drupal multidomain CMS systemen en linken met externe kalenders en ticket verkoop systemen zijn enkele van onze ontwikkelingen.

Concertgebouw Digital Signage

Na de eerste projecten hierboven beschreven deed het Concertgebouw beroep op ons om een permanente auditieve tentoonstelling te voorzien van interactieve informatie. In de vorm van games en iPad displays combineerden we teksten, geluidsfragmenten en video in een infosysteem.

Klant

Concertgebouw

Tags

PPT, SQL, Datapoint