Image
Top
Menu

Design Is Wolf – Webshop

Drupal webshop

Design is Wolf is een nieuw Belgisch design concept. Zij maken exclusieve design meubelen, ontworpen door nationale en internationale top-designers. Alles wordt gemaakt in Europa en is rechtstreeks te koop via de webshop of de stijlvolle experience showroom in Antwerpen. De stijl? Een mix van het strakke design uit Noord-Europa maar met de verfijnde afwerking en stoffen uit het Zuiden van Europa.

3 ondernemers hebben elkaar in een perfecte match gevonden en hun merk straalt dat helemaal uit. We werden gecontacteerd om het ontwerp en de ontwikkeling van deze webshop uit te voeren waarbij een grote focus op marketing gelegd werd. Niet enkel zijn hun producten van top kwaliteit, maar zeker ook de storytelling die ermee hand in hand gaat.

wolf-persvoorstelling-1-1024x683

Een digitale styleguide van componenten

Een van de onderdelen die we hiervoor inzetten zijn digitale styleguides waarin alle features binnen een platform worden ontwikkeld als front-end geprogrammeerde componenten. Op die manier kunnen verschillende ontwikkelaars allemaal dezelfde ontworpen componenten gebruiken. Als er wijzigingen in het design plaatsvinden kan dat ook op één plek aangepast worden zodat het gehele platform of dienst gelijk geüpdatet wordt.

Custom integratie met eMeubel en Multisafepay

Via het betaalsysteem van Multisafepay kan de bezoeker de betaling voor een bestelling op een veilige en snelle manier afhandelen. Verder is de website van een doorgedreven integratie met eMeubel voorzien, zodat de productinformatie steeds up-to-date is en de bestellingen vlug verwerkt kunnen worden. De webshop wordt dus met andere woorden gevoed vanuit eMeubel. eMeubel is een ERP software programma specifiek ontwikkeld voor meubelzaken.

a0bdaea1-wolf_detail_022

 

Uitdaging

Het was een hele uitdaging om een startend merk mee te helpen in de markt te zetten, als sparpartner te fungeren voor het strategische stuk en het gevoel van deze hoogstaande kwaliteit op de juiste commerciële manier vorm te geven.

Klant

Design is Wolf

Tags

Drupal, Drupal Commerce, Vagrant, Webshop

Bekijk website