Image
Top
Menu

GE Calculator

Digital Film Exposure Calculator App

Als cadeautje voor hun 70 jarig bestaan wilde GE aan de techniekers van hun klanten een tool aanbieden die hun werkproces kan vergemakkelijken.

GE Measurement & Control is de exclusieve aanbieder van de gerenomeerde industriele X-ray films van Agfa. De STRUCTURIX film systemen, marktleider in hun hoog eisend segment, zijn gekend voor hun consistente resultaten, beeld na beeld, telkens opnieuw. Echter, de berekening van de belichtingstijd van deze films is een complex algoritmisch proces.

GE-Calculator

Liswood & Tache – verantwoordelijk voor de communicatie voor het 70 jarige event – kwam naar ons voor de ontwikkeling van een app om dit berekeningsproces te vergemakkelijken. Het resultaat is een handige app, met een minimum aan UI en fungeert als een snelle en makkelijke tool om de belichtingstijden te berekenen voor de GE STRUCTURIX Films, voor zowel de Isotopen als X-Ray’s. De operators kunnen nu de belichtingstijden voor hun project berekenen in maar enkele seconden op een toestel dat ze altijd bij de hand hebben: hun smartphone.

“NDT Tech’s tool of choice. This app is all I use to work out Ir 192 exposures. It’s just so convenient and the shot times are spot on. The X-ray exposures are good if you’re using a GE set, but need about 20% to 30% extra for a Rigaku.” -Kurtis Mears

Klant

GE

Tags

Android, iOs