Image
Top
Menu

WMW – M-Protect – Freight Security

Beveilig je transport op afstand met o.a. TomTom devices

Voor speciaal transport hebben we een oplossing ontwikkeld om transporten en hun vrachten te beveiligen. Gekoppeld aan navigatie systemen, zoals TomTom Telematics wordt Track&Trace hiermee naar een hoger niveau gebracht.

Cargo beveiligen op afstand

Deze oplossing is ontwikkeld om je cargo te beveiligen en te monitoren op afstand. Gekoppeld aan navigatie systemen, zoals TomTom Telematics wordt Track&Trace hiermee naar een hoger niveau gebracht. Dit cloud platform koppelt live data van de vrachten met de nodige stakeholders die hiermee moeten werken. De oplossing gaat over alle landsgrenzen heen met oa. koppelingen naar nationale overheden waarbij ge-encripteerde documenten uitgewisseld worden.

Alarmen van zowel de vrachten als de chauffeurs (carjack, opendoors, …) worden gemeld via mail, logs, SMS, … Uiteraard kunnen alle events geraadpleegd worden en worden rapporten opgemaakt.

We ontwikkelden oa. een connectie naar de Link 510 van TomTom en wisselen hiermee data uit. Als gecertificeerde TomTom ontwikkelaar maken we connecties in beide richtingen van en naar de TomTom Webfleet omgeving. De hardware voor alle sloten wordt geleverd en geinstalleerd door ARC met een jarenlange reputatie op dit domein. Het WMW platform is als het ware een hub waar data van verschillende bronnen bij elkaar komt en afgehandeld kan worden.

Klant

ARC

Tags

TomTom, API, Symfony, SMS

12307513_1133463876665203_8588103369562149069_o-768x364

Featured in:

Made in Limburg | Hasseltse app beveiligt nucleaire transporten
Truck & Business | Clear oplossing om transporten en vrachten te beveiligen
Transportmedia | Hoogbeveiligde transporten dankzij beheersysteem Clear