Image
Top
Menu

Quodoc – Document Dispatching

Quodoc brengt al je data, opgeslagen op verschillende interne en externe servers samen in één overzichtelijk scherm. En stelt ze ter beschikking van alle denkbare digitale toepassingen.

Met Digital Asset Management (DAM) kun je je media bestanden eenvoudig online beheren, vinden, uploaden en delen. Al je afbeeldingen, video’s, muziek, logo’s, presentaties en PDF-bestanden worden opgeslagen op een online locatie (Cloud) die toegankelijk is voor al je collega’s over de hele wereld, op ieder moment van de dag (of nacht). Een van de grootste voordelen van een DAM systeem ten opzichte van Dropbox of WeTransfer is dat je maar één tool hoeft te gebruiken voor alle administratieve taken rondom je digitale media.

Beheer en deel bestanden via één centrale toegang. Eender waar ze zijn opgeslagen, ongeacht waar jij je bevindt. Door gebruik te maken van een Quodoc behoud je meer controle over wie wat gebruikt, op welke manier en wanneer. Het is niet langer nodig om bestanden te uploaden of opnieuw te verzenden. Bovendien ontvang je automatisch een melding als iemand een bestand heeft toegevoegd of aangepast.

Labeling

Bestanden die je opslaat in Quodoc worden automatisch gelabeld. Quodoc herkent niet alleen kleuren, afmetingen en type bestand, maar ook bv. voorwerpen, dieren en zelfs personen. Daardoor krijgen de files die je uploadt automatisch een aantal kenmerken waarop je later kan zoeken. Indien gewenst kun je zelf nog labels toevoegen.

Maar hoe zit het met veiligheid? Waar worden (vertrouwelijke) bestanden opgeslagen? Hoe kan ik deze bestanden verwijderen of terugvinden? Als je worstelt met zulke vragen kan Quodoc uitkomst bieden.

 

Rocket-functie

Met de ingebouwde rocket-functie verzend je razendsnel zware bestanden rechtstreeks vanop je computer. Zonder dat je die eerst moet uploaden naar Quodoc. Selecteer daarvoor gewoon het bestand dat je wilt versturen, geef het e-mailadres van de bestemmeling in en voeg er eventueel nog een boodschap aan toe. Klik “Rocket” en klaar.

Klant

Clear ism Liswood&Tache

Tags

Symfony, AWS