Image
Top
Menu

Toerisme Lommel

Drupal Website

Lommel is één van de populairste bestemmingen van onze provincie Limburg. Ze bekleedt zelfs de derde plaats van populairste steden in België. En daar hebben ze een website voor nodig en wij mochten die voor hen ontwikkelen.

Naast een nieuw design en duidelijkere content, worden ook externe feeds ingelezen om de site meer body te geven. Zo maken we connectie met de UIT-database van Lommel waarbij de events automatisch ingeladen worden op de website. Willen ze één van de events niet op hun website? Dan hebben ze de mogelijkheid dit aan te passen.

We optimaliseerden het ontwerp en de code voor SEO, ontwikkelden het CMS en brachten een duidelijke mix aan content voor iedere wens van de toeristen.

De toerist zelf staat centraal in de aanpak en de opbouw van deze site. Hij kan er persoonlijke berichten achter laten en eigen lijstjes samenstellen. Er werd ook aandacht gegeven aan de ad-hoc toerist door hem het weerbericht, de laatste social media communicatie en een select up-to-date event pakket aan te bieden.

Klant

Stad Lommel

Tags

Drupal, Responsive